Pharmiva-Banner-980x300--12h (1)
unnamed

Så blir du av med dina illaluktande flytningar

Det finns många anledningar till att du kan uppleva besvär i underlivet. Illaluktande flytningar uppstår ofta på grund av en bakteriell obalans i underlivet och kan orsaka både obehag och osäkerhet. Så många som 1 av 3 kvinnor svenska kvinnor drabbas av sådan obalans men detta är inget du måste stå ut med – det finns hjälp att få som snabbt minskar besvärande och illaluktande flytningar! 

 

– Många kvinnor drar sig för att söka läkare för illaluktande flytningar och har därför besvär

under onödigt lång tid. Flertalet patienter vill också undvika antibiotikabehandling av oro

för biverkningar och global resistensutveckling, därför är det utmärkt med ett effektivt

antibiotikafritt alternativ, säger gynekolog Rebecka Kaplan Sturk.

Hur får man bakteriell vaginos?

Det finns alltid bakterier i underlivet, såväl skyddande laktobaciller som andra andra bakterier. Om balansen i slidan rubbas och de skyddande laktobacillerna inte längre dominerar kan det resultera i bakteriell vaginos, vilket kännetecknas av besvärande och illaluktande flytningar. 

Traditionellt brukar bakteriell vaginos behandlas med antibiotika, vilket förvisso ofta hjälper mot problemen men kan också slå ut bakterier i underlivet som skyddar. Detta kan i sin tur leda till en obehaglig svampinfektion istället. Därför har Pharmiva utvecklat Vernivia Vaginal Mousse – en receptfri, skonsam mousse som inom 12 timmar lindrar vanliga besvär genom att efterlikna vaginans eget sätt att hålla sig frisk. Nu slipper du äntligen obehagliga och illaluktande flytningar! 

unnamed

Stycke 2

Det vanligaste symptomet på obalans i underlivet, sk bakteriell vaginos, är just en lukt som kan påminna om fisk. Det är även vanligt med tunna flytningar som kan vara gula eller grå till färgen, men över hälften upplever inga symptom alls. Bakteriell vaginos kan dock göra underlivet mer mottagligt för inflammationer och andra infektioner.  Därför är det viktigt att behandla och återställa det naturliga försvaret i slidan. Vernivia täcker och behandlar alla skrymslen och vrån i slidan vid varje behandling och hämmar därmed skadliga bakterier, samtidigt som moussen återställer pH-balansen i underlivet och bygger upp och stärker kroppens egna försvar genom att öka antalet laktobaciller. 

unnamed (1)

Stycke 3

Många som upplever dålig lukt eller flytningar försöker behandla problemet genom att tvätta sig oftare eller duscha i slidan, men det kan faktiskt förvärra situationen. Vaginan har en bakterieflora som den reglerar helt själv och tvål eller krämer kan därför störa balansen i underlivet. Faktum är att flytningar i de allra flesta fall är helt normala och vaginans sätt att rengöra sig, så du behöver inte vara orolig om du märker att du har flytningar. Det viktiga att komma ihåg är att ditt underliv ska lukta underliv – inte lukta illa.

• Vernivia lindrar illaluktande flytningar redan inom 12 timmar
• Vernivia motverkar snabbt de bakterier som orsakar illaluktande flytningar • Vernivia stärker slidans naturliga försvar mot bakterie- och svampinfektion
• Vernivia återställer även pH-balansen i underlivet 
• Flera av innehållsämnena i moussen finns naturligt i slidan
• Moussen är fri från antibiotika, parfym, parabener och hormoner

Köp Vernivia

Här kan du köpa Vernivia - behandling mot bakteriell vaginos

Klicka på bilderna för att komma till våra återförsäljare

Har du frågor?

Har du frågor? Tips? Kolla in FAQ eller fråga/tipsa oss via epost.

 Fresh News

Rulla till toppen